Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutná pohádka

Smutná pohádka

Smutná pohádka

Slunce slábne,listí zlátne
na nebi draci se honí.
Kde je princ, co je skolí.

Slunce sílu ztrácí,listí
padá k zemi. Jak princezna
v zámku zakletém si připadám.

Kde je princ,co polibek
mi dá abych z nekonečného
smutku procitla.

Slunce slábne,listí koruny
stromů barví do ruda.
Poslední růže z lásky na
vždy uvadla.

Jak v pohádce bez prince
si zakletá na vždy připadám.

Slunce sílu ztratilo.Kde je
láska a kde štěstí?
Černokněžník zvítězil.
Listí vše zasypalo jen
plno smutku v duši zůstalo.

Konec šťastný se v pohádce
nedostavil.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.9.2019
Přečteno (51x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Květka Š., Klarineb

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 03:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti