MikuLove
MikuLove
Anotace: Na Svatém kopečku v Mikulově,kde to mám moc ráda...Tady a teď...
Na svatém kopci u Božího hrobu
slunce zalilo třpytem střechu
zlato z nebe se sype na hlavu
v nekonečném vesmírném dechu
zalití sluncem zevnitř i zvenčí
v živém okamžiku přímo tady a teď
modlitba v tichosti na rtech ti tančí
jen v srdci najdeš správnou odpověď
mořské oko vápenného lomu
v jemném objetí obalí tě jako mokrý
plášť
paprsky s láskou na hladině tonou
ve vodním světě se světlu otevíráš....
Publikoval(a):
Klarineb, 4.9.2019