Démoni
Démoni
Anotace: Díky Bohu za básničky
Zaplavuju démony
však topím se jen já
neboť hoře rozhořené
se hasit nedá.
Rozhoří se o kus více
s každou kapkou vína
dvojnásobně potom vzplane
s každou sklenkou gina.
A démoni ty v plamenech
se cítí jako doma
společně pak znenadání
srazí mě do koma..
Publikoval(a):
Hášaša, 2.9.2019