**Fotka k svátku
**Fotka k svátku
~~~~~~~~~~
o~~~~~o
Jak to vlastně bylo hafíčku?
Já jsem honil krásnou kočičku
kočička běží,už je v poli
já běžím za ní
tlapky mě už trošku bolí
tak zavrčím a štěknu,kočičko stůj
mám tě rád
a chci být jen přítel tvůj.
Kočička se konečně zastavila
kožíšek tak trochu naježila
čeká v poli,hlasitě vrčí
pejsek se trochu za řepou skrčí,
haf,haf potom zaštěká
kočička mňau,mňau zamňouká
až na kraj pole se zatoulali
navzájem se přátelsky očuchali.
A potom kočička i ten hafíček
zašli až na náš dvoreček
a že to bylo zrovna v neděli
tak o oběd se spolu
ti dva rozdělí.
A teď už jsou oba dva rádi
že se stali kamarádi.
Kočička ta pejska objala
a tu fotku mi ranní poštou
k svátku poslala…
~~~~~~
neodcházej...
Publikoval(a):
Květka Š., 1.9.2019