**Až někdy,snad..nevím..
**Až někdy,snad..nevím..
~~~~~~~~~
Až svůj život ukončíš
v co se pak proměníš?
Já chtěl bych asi být,
povídá ten starý muž
...nevím...
raději ještě delší dobu
já chtěl bych žít
až někdy,
potom...už...
snad borovicí vysokou
borovicí krásnou,košatou
která i když zima udeří
vždy dozelena zazáří
tak tím bych chtěl být
až nebudu už žít
...nevím...
snad
ale život
mám stále ještě rád
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 29.8.2019