**Černou barvou
**Černou barvou
Anotace: ..píše do komína kdo? Asi meluzína..
~~~*~~~
Psát si něco do komína
to dělá jen meluzína,
psát černou křídou do sazí
tomu prý nic neschází.
Co chce si tam naškrábala
u toho si zahvízdala
a proč ne,je meluzína
co si čmárá do komína.
Že miluje temný stín
co dělá rytíř brněním
když na schodišti ve věži
svíce na stěně zahoří.
A milující meluzína
pod brněním schovávaná
lechtala toho rytíře
až vypadl prý z vikýře.
A zase si čmárá meluzína
černě ráda do komína
číst se to však ale nedá
meluzína lítá,hledá,
asi toho rytíře
co včera spadl
z vikýře?
A co myslíte,našla ho?
Nevím
v „bobkových listech“
psali že jo.
Ale...
Jim se dá věřit málo,
snad jen to
že Bobkový list
patří do čočky na kyselo…
***~~~***~~~***
Publikoval(a):
Květka Š., 27.8.2019