Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Vyprávěj...

**Vyprávěj...

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..poslouchám,to víš..

~Vyprávěj mi~

Vyprávěj třeba o lásce
která jak fialky voní
vyprávěj třeba o koních
kteří se po poli honí
za nimi zdvihá se prach
ve vsi umíráček zvoní
co se tam mohlo asi stát?
O tom dnes vyprávěj mi.

I špatnou zprávu chci znát
jen štěstí není na zemi
každý den ani slunce nehřeje
jsem tady já a jsme my
vždyť život má vyjeté koleje.
Ta výhybka však to zkazila
jen umíráček stále slyšet je
tebe jsem asi ztratila…
naštěstí to byl jen divný sen
ze kterého jsem se vzbudila
vyprávěj mi jak je krásný den.

Vyprávěj mi…lásko..
o čem chceš
slovy o lásce už nedojmeš.
------------------------------
----------------------
Publikoval(a): Květka Š., 25.8.2019
Přečteno (39x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Anxxx, slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti