Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cyklista

Cyklista

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Sportem ku zdraví, nebo k trvalé invalitidě-

Bourá Franta na silnici,
kolo na něj padá,
sakra, stačil jenom říci,
teď si hladí záda.

Kulhá domu potlučený,
všude krev a boule,
moc ho pálí výsměch ženy,
též ho bolí koule.

Božena ho ošetřuje,
též mu masáž dává,
když se večer pochlapuje,
špitne jenom sláva.
Publikoval(a): Psavec, 24.8.2019
Přečteno (62x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Květka Š., donne, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti