Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jedno malé kotě

**Jedno malé kotě

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..takový celoroční kalendář..a jedno malé kotě..

~~~~~

JARO
barvy namíchá si
pod štětcem vše kvete
zelená se každý lístek
jaro je na světě.

LÉTO
potom obraz mění
přimaluje maliny
slunečníky na pobřeží
a pro děti prázdniny.

PODZIM
se pak naparuje
já jsem malíř,umělec,
zelená se zvolna ztrácí
tu si nechal na věnec.

ZIMA
někdy zimní není
a jindy všechno cukruje
nad rokem co právě skončil
hrozně ráda mudruje.

Rok s ní končí i začíná
proto je tak slavnostní
bílé vločky nakreslila
já si kreslím s ní…

Namaluji malé kotě
které rádo spí v mé botě.
A to kotě smí...

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 23.8.2019
Přečteno (23x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti