Anďel
Anďel
Anděl spásy
Anděl zkázy
a na víčkách mám
strach
slzy vědší než
hrách
Slzy mé ti poví
o lásce a o naději
jíž dva prožívají
Snadno doufati
však radno
je ti
že trpěti
budeš vzápětí
V života osudech
statečný máme
dech
noci vzdech
co ulpí na
květech
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.8.2019