Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(s)nové náměty

(s)nové náměty

richie. Básně » o Lásce

Anotace: chtěl jsem se jen dostat do smyslnosti, odpusťte mi

vánek babího léta
které ještě teprve přijde
zavanul na poutní místo
tvých dlaní

moře snů se přelévá
přes okraj vnitřních světů
hledá nové náměty
a kříží je s vybledlou linkou
starých skicáků

na střeše našeho činžáku
se usadila vůně indických brambor
jel jsem zrovna na kole do školy

ještě jedna drobnost
stále miluju tvé vlasy
snad to není tajemství
Publikoval(a): richie., 18.8.2019
Přečteno (76x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 16:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti