Pražská
Pražská
Anotace: ...zpátky ve městě
Z paneláku slyšíš desítky hlasů,
o půl třetí tluče vrtulník do stěn.
Houkačky jedou k případu
a ani jedna cikáda
v relativním tichu
přilehlého obchvatu
netroufá si rušit
pokročilý noční klid.
Publikoval(a):
Mari13, 18.8.2019