Konečný důsledek
Konečný důsledek
Mlčely,shořely
Vatry signální
vzplály
vidět byly v dáli
Pro ohnivé slunce
žije růže
Vsak i voda pomůže
déšť zavlaží
vlídně
A v potopě vše zhyne
Trny šípek chrání
nechoď k šípku
di za láskou
di za ní
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.8.2019