Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vodě...

Vodě...

Klarineb Básně » o Přírodě

Anotace: S vděčností věnováno vodě...

A voda češe trávě vlas
když se vleče líně korytem
ve vyprahlosti bez příkras
ve svém těle rozbitém

stíny starých stromů vyprávějí
dávné příběhy jež kamsi odnes čas
třpytky slunce se na hladině chvějí
voda teče po proudu i mimo nás

a my tu vodu nabíráme
do dlaní jako posvátnou
doteky vděčnosti nejsou hrané
nechme vodu v našich srdcích plout...
Publikoval(a): Klarineb, 16.8.2019
Přečteno (141x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, ProstěLu, Jikra, Lindos, donne, richie., Makaveli, Kytka62, Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti