Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Červánky

Červánky

Ryuk Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když jde slunce spát za obzor

Na nebesích blýská se ráj,
ohnivý kotouč není jen báj.
A polévá mráčky zlatou rosou,
v té nádheře mám duši bosou.
Zbaven všech pochyb a zalit moudrostí,
jež snítky své po světě roztrousí.


Červené tóny protkané bílou,
oplývající bezmeznou sílou.
Vzdávám hold smrákající se obloze,
nevěda již nic o své poloze.
Publikoval(a): Ryuk, 16.8.2019
Přečteno (65x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti