Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Asi to tak má být

Asi to tak má být

Hášaša Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Konec je začátek?

Ethanol se žene žilou
jako voda řekou
omámení mysli je teď
pro mě správnou Mekkou.

Doufal jsem že deštík letní
spláchne všechny chmury
místo toho přinesl mi
statné noční můry.

Nechtěl jsem bědovat, běduju
nechtěl jsem litovat, lituju
chtěl jsem to přejít, nepřecházím
neb vztyčenou hlavu nenacházím..
Publikoval(a): Hášaša, 13.8.2019
Přečteno (306x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Killerka., Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti