Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

prosím přijď!!!

prosím přijď!!!

Volám,volám k hlubinám,
svým jménem je zaklínám.
Zjev se mi nevěstko noci,
pozvedni mě k věčné moci.
Vzývám tě stvoření vášně,
ať mé srdce není vláčné.
Zjev se mi snem či tvou duší,
snad náklonnost mojí vytušíš.
Volám k bezmračné noci,
pozvedni mě k věčné moci.
Publikoval(a): Ryuk, 13.8.2019
Přečteno (351x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti