Síla
Síla
Anotace: A síla pro boj s nepřízní osudu,oheň je dobré dění.A čas..ten čas
Snad síla
pro
boj zbývá
A srdce se dívá
proti rytmu se
kývá
Chráním srdcce své
světem zmámené
svoji cestou
jde
Jde si a zpívává
k boji
k sršnímu roji
k větvičce v chvojí
Oheň dodal sil
k času co zbyl
Zbyl mi čas
kolt vzít zas
A v krvavé kráse
oheň zhasne
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.8.2019