Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svét

Svét

Damnet Básně » o Životě

Anotace: to si určitě přečti celé

Chtělo semi psát o hnusoté a absurditě světa.
O pýše,marnosti,,zlobě.
Chtěl jsem zase křičet,jak jsme nepochopení
a odstrčení.
jenže mi to nejde..
Že je svét absurdní vím už několik let.
Pýcha,marnost,zloba tu byli a budou vždycky.
A co se týče nás?
Voláme po svobodě,ale to sebou nese odpovědnost.
Už mé nudí obviňovat ty okolo.
Vůbec nejsem nepochopený,jsem jen tupý,
protože neumím vysvětlit co cítím.
Nechápu svúj vnitřní svět a já už nevěřím,
že zato může svět vnější.
Musím pochopit,že žiji tak,jak jsem si zvolil.
Teď konečně chápu.
To já.
Moje jsou to chyby a přehmaty.
Publikoval(a): Damnet, 5.3.2011
Přečteno (111x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti