Hádanka
Hádanka
Do šatů ze vzdechů ráda se obléká,
korálky ze slzí na vlasy navléká.
Oči má rozpité i když se usmívá,
za nocí bezesných na židli usíná.
Často se ze vzteku v lítosti zamotá,
když jedná, nemyslí -
prokletá samota
Publikoval(a):
Enfeel, 8.8.2019