Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest na duši

Bolest na duši

Bolest na duši

Duše tvá černé šrámy má.
Ve smutku a bolesti je
zahalená.

Duše tvá pláče a ty
s ní.Oči do ruda
zabarvené slzy po
tváři stékají.

Bolest v sobě nosíš.
Život tě v půli přelomil
na kolena tě srazil.
Do věčného smutku tě
zahalil.

Rány jen schytáváš a
ani nevíš,co jsi tak
strašného udělala.

Život tě už netěší
raději bys chtěla do
nebe odejít.Tvá duše
pláče a ty s ní.
Publikoval(a): slunečnice69, 6.8.2019
Přečteno (61x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Květka Š., donne, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 14:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti