Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doktor Jazz

Doktor Jazz

mnich-v-blues Básně » ostatní ...

Anotace: jedna ze starších

Ostré střípky slov a vět
protékají skrz můj svět
krájí v duši tenký řez
vyléčí ho jenom Jazz.

- "Dluhů mám až nad hlavou
o mou kapsu děravou
sotva někdy zlaťák cink."
- "Pacientko, zkuste swing.

Berte dvakrát každým dnem,
nejlépe nad večerem,
když se lampy rozsvítí.
TO je cesta k přežití!"

- "Lidé na mě slova řvou
sprostá, kapku za kapkou.
Jsou jich celé potopy."
- "Zkuste tedy synkopy.

Každý takt tak pilulku,
čtěte návod, cedulku.
... Nezabírá, chcete říci?
Tak tam hoďte repetici!"
Publikoval(a): mnich-v-blues, 31.7.2019
Přečteno (124x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, Jikra, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti