Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V pokoji

V pokoji

Rose-H Básně » o Sexu

Anotace: Sex, co více dodat :-)

Záclony nevyprané,
tma se do nás vpíjí,
tělo odevzdané,
erotično sílí.

Pohrává si z jeho chloubou,
vskutku pěkná podívaná,
touhle dobou,
už je z něho navnaděná.

Kalhotky jsou dávno dole,
na červenou krajku se jen podíval,
vyměnili si role,
teď on si s ní pohrával.

V pokoji svíčku zapálil
a prohlížel jsi jí celou,
tím jen orgasmus oddálil,
ale pak už měl tu krásu hebkou.

Kdo by čekal fanfáry,
byl to jen sex,
nechce s ním jít k oltáři,
byl to její ex.
Publikoval(a): Rose-H, 29.7.2019
Přečteno (903x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 07:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti