Myslím, tedy jsem
Myslím, tedy jsem
Byl jsem Mona Lisa
Byl jsem Výkřik
Byl jsem Zrození Venuše
Byl jsem Peklo
Byl jsem Ježís
Byl jsem Hitler
Byl jsem Gandhi
Byl jsem Bush
Byl jsem světlo
Byl jsem tma
Byl jsem srdce
Byl jsem rozum
Nebyl jsem dobrý
Nebyl jsem špatný
Nebyl jsem nic
Nebyl jsem na nic
Byl jsem vše
Publikoval(a):
Unity, 29.7.2019