**Povídám,hej,poslouchejte
**Povídám,hej,poslouchejte
Anotace: ..všem krávám se vyhýbejte..
~~~~~~
Mezi trávu pavouk souká
pavučinu
a pak se kouká.
Kdo se zamotá do sítě pavoučí
a jako mumie pak čučí?
Ne,ne,
milý pavouku
přidej raději do kroku,
blíží se sem stádo krav
ze žádné pavučiny nemají
krávy strach.
Naberou ji na své rohy
a pavouka?
Už bolí nohy
jak před krávou utíkal
až se celý zadýchal.
Ta kráva potom trávu žrala
pavouka však neviděla,
ten ji právě z tlamy
spad
že měl štěstí byl moc rád.
A tak pavouk,můj ty světe,
říká jiným…
všem krávám se vyhýbejte
„mám vás rád,kamarádi,
…tak bděte“.
Nebo někam jděte…
Kam?
Kam jen chcete.
Povídám.
~~~ooo~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 29.7.2019