Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedna noc

Jedna noc

Rose-H Básně » o Sexu

Anotace: Jedna noc a co všechno nabízí.....

Jsou tisíce moří
do hlubin očí padá
ta dívka v jeho snu se noří
bělostně nahá

V modrém toužení
z jasu úsměvů
než se rozední
ochutnává z těchto dnů

Krásou raněná
sliby na rtech nosí
letní nocí skropená
pije z jeho čarovné rosy

Hoří jí v těle
plameny doteků
mrazivá horkost zebe
slyší vzrušením ozvěnu

svedená jinakostí
pluje si loďkou naplněnou
s fantazií mechových růží
v pokoji s rozverností odtemněnou
Publikoval(a): Rose-H, 26.7.2019
Přečteno (705x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Lindos, děda včela, Klarineb, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti