Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Umíte se dívat kolem sebe a vnímat přírodu a to je moc dobře.
27.7.2019 9:53 | donne
Dobrej úvod, mně se ta úvaha líbí a budu se těšit na další, M.
26.7.2019 23:31 | Mirastus
Email:
Heslo: