Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční básnička

Noční básnička

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: Dnes je to přesně měsíc, co odešla...

Tmou prosvištěla
stuha létavice
tajné přání vypouštím vesmírem
v sametu oblohy hoří tvá svíce
nekonečnou cestou bytí putujem

ticho ruší jen cvrččí píseň
božský zvuk jež melodii noci píše
provazce životů pojí nekonečná žízeň
barvitost prostá bezbřehých klišé

držím Tvé srdce na dlani
jeho světlo jak živou přítomnost
v bolesti se zračí cenné poznání
že někdy málo je víc než dost

na křídlech andělů
pouštím tě do světa
přeji ti ten nejkrásnější let

lásko, spojuj a nerozděluj
růži jež v srdci rozkvétá
krásné voní, pojď si přivonět...
Publikoval(a): Klarineb, 25.7.2019
Přečteno (156x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Makaveli, Mirastus, donne, děda včela, Lindos, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti