Rosa
Rosa
Šeptám rose
v barvách květů
že je tu hra
světů
Životní kouzla
co zní v rose,
povídají
o naději
Ranní rosa
zpívá zrána
do duhových světů
Že zní jasně
že tak krásně
choulí se k trávě
Jako k matce mládě
Zpívá slunci
zrána se vrací
v písních světů
duhových
tvým srdcem zpívaných
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.7.2019