Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Delfínek

Delfínek

repapepa Básně » o Přátelství

Anotace: Děkuji, Terko

Azurové moře se leskne,
a když se mi teskne
…je tu Delfínek

Když přijdu si sám
A nevím, kam dál
Je tu Delfínek

Ač jsem ji spatřil jenom krátce
Tam kdesi v dálce
Ze dne na den ve válce
Přátelství je v mém světě vzácná věc.

Děkuji, že jsi nade mnou ještě nezlomila hůl, Tery
Publikoval(a): repapepa, 21.7.2019
Přečteno (261x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti