Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Romance jednoho léta

Romance jednoho léta

Mirastus Básně » o Lásce

Anotace: Taková nenáročná básnička o tom, že na věku fakt nezáleží...

Touhami znavený den když se sklání
a vlídný soumrak mi šediny skryl
představy nechám plout nebeskou bání
ve stopách létavic rodí se přání
která jsem doposud nevyslovil.

Přál bych si vrátit čas jednoho léta
v paměti zůstává mozaika chvil
svědectví o lásce jež neodkvétá
přišla tak náhle snad z jiného světa
a v srdci nesmělém nalezla cíl.

Do vlasů vonících rozkvetlou strání
s větrem bych zašeptal o čem jsem snil
že mysl napořád vzpomínky chrání
na horké stmívání na milování
na ráno v objetí nejhezčí z víl...
Publikoval(a): Mirastus, 20.7.2019
Přečteno (397x)
Tipy (57) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys, mnich-v-blues, Hášaša, Hahaha, michaela07, Do-sna, C.I.F, Pavíočko, Hedullinn, vanovaso
ikonkaKomentáře (23)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti