Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Medvědí

**Medvědí

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..i ti méďové si žijí..

~~~~~~~~~~
Nejenom brtník,
medvěd chlupatý
co kožich má až po paty
hnízda lesních včel si hledá
to mu žádnou práci nedá
z dutého stromu
med tlapou vyhrábne
páni,ten se ale nadlábne...
být na zimní spánek
tak nějak připravený
tak to má náš medvěd
fakt vymakaný,

před tuhou zimou
si medvěd „špeky“ nadělá
a ze zimního spánku
si ani v Tatrách
těžkou hlavu nedělá.
Jak zima začne
lehne a spí
až přijde jaro
a spánek ho už nebaví
tak to se medvěd
třeba brtník probudí.

A medvěd potom hledá
co asi by sněd
na snídani,na svačinu,
na oběd…
Sluníčko hřeje
je krásně
jé,je…

MEDVĚDE

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 18.7.2019
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti