Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obraz

Obraz

Na zdi zasklený visí obraz
abstraktních čar a tahů štětce
vidím v něm svůj odraz
rozumím pocitům umělce.

Strach, bolest a bezmoc
černo, tma a temnota
plížící se hrozná nemoc
-emocionální němota.

Volání o pomoc
skrz malbu olejem
skryté výkřiky
jež křičí unisono
že jim osud nepřeje.

Abstraktní stává se konkrétním
tahy štětce jsou příběhem detailním
příběhem umělce s nemocnou duší
o jehož skrytém volání málokdo tuší.
Publikoval(a): Jera_lu, 18.7.2019
Přečteno (95x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bindig, Lindos, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti