Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Znáte toho básníka?

**Znáte toho básníka?

-------
Znáte toho básníka
co píše pro potěšení?
Ruce má prý šikovné
i na pohlazení
abecedu dobře zná
slovíčka z ní poskládá
celé věty a verše
lásku do básní píše.

Své milé je recituje
ráno v poledne i večer
někdy pár slov zapomene
to by jeden brečel...
poradí mu asi Múza
někdy však ne
no to je vážně hrůza.
A co teď?
I básník hledá odpověď.

No tak ho políbím
do ouška pošeptám
známe lásky abecedu
že ty budeš můj milý
že já tvoje milá budu
a že ho ráda mám...
Potom napsal knihu
"Učebnice veršů"
a podle ní si i já ráda píšu.
---------------------
Publikoval(a): Květka Š., 13.7.2019
Přečteno (37x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, děda včela, Mirastus, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti