Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový den

Nový den

richie. Básně » o Lidech

Anotace: tisíc květů...

Vůní hřeje levandule
pomalu už končí den
klidné moře, je nám dobře
tisíc květů, jeden kmen

srdce tluče, noc se vleče
lidská mysl dál se ptá
tráva šeptá odpovědi
do tmy září pupalka

v teplých dekách náš kmen čeká
než se země otočí
s novým jitrem nový člověk
na zem spadlo klokočí
Publikoval(a): richie., 12.7.2019
Přečteno (103x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, děda včela, Květka Š., donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti