Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kupředu k naději

Kupředu k naději

Světlo zhasíná,
brzy snad zažhne.
Smutek mi požírá
mou duši lačně.
Kračím kupředu
je to tak správně.
I líp to dovedu,
cítím to jasně.
Mám velké cíle
a na krku povinnost.
S pomocí píle
i mířit níž je dost.
Neplač kvůli ročním běsům
žij radostí denní.
Publikoval(a): eurius, 10.7.2019
Přečteno (46x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti