Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl?

Smysl?

lkj123 Básně » o Životě

Anotace: Samota je na nic

Přede mnou kopec
a za mnou stín
V srdci mám bolest
A v plicích nic

MOTIVACE – co to znamená ?
,,Důvody řekni mi!“
Proč každý se ptá.

Dejte mi pokoj!
Nechte mě žít !
Mezi vámi,
já nechci tu být

„Nic nevzdávej ty to dáš!“
Když to víš, tak
proč se mě ptáš ?

Někdy mám pocit ,
že život je kopec.
Jenom se táhne
a není mu konec.
Publikoval(a): lkj123, 7.7.2019
Přečteno (100x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti