Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Když pršelo

**Když pršelo

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: kap...:-)...kap

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Že dešťové kapičky
mají dlouhé nožičky
tak po střeše ťapají
a do louže skákají.
V kaluži si zaplavou
na trávníku oddechnou
a usilovně přemýšlí
kam by ještě šly.

Tak na svoje nožičky
obují si botičky
po chodníku tancují
že prší si libují.
Že se kapky nebojí
další se k nim přidají
pak dělají neplechu
dupají nám na střechu.

Dávej pozor kapičko
až zasvítí sluníčko
jako pára poletíš
až v nebi se zastavíš.
To však kapkám nevadí
a tak pořád dovádí
kap,kap,kap,
kap,kap,
kap.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 4.7.2019
Přečteno (95x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mys

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 23 stránek.
roboti