Párty
Párty
Anotace: Jednoduchá báseň o tom, jak to vypadá na párty...
Večer už se kvapně blíží,
hudba začíná již hrát,
DJe všichni vyhlíží,
dneska nepůjdeme spát.
Kluci, holky všeho věku,
lidé různé národnosti,
roztáčí to na parketu,
všichni žijí přítomností.
"S přáteli na drink,
na panáka Jacka,
otvírá se ring,
ve frontě se čeká."
Kocovina přijde k ránu,
špatně se teď budeš mít,
večer si přišel ke šrámu,
tvrdíš: "Už nebudu pít!"
Publikoval(a):
poetrytrial, 1.7.2019