Keřík růží
Keřík růží
Jemný keřík růží
mé rány tiší
Tvé srdce je mi
blízké
bliší
V letních květech
má nejdrašší
Má bojovnice
se srdcem psím
dobrotivým
Má lásko psí
krásná si
Já nedávám ti
sbohem
v tomto světě
Pejsku sdílet srdce
naše
budeme
Zas,zase
po životě
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.6.2019