Odchod
Odchod
Anotace: Umřela nám nemocná fenka
Prázdno v očích mých
po očích tvých
hnědých, vlídných
Život, mi tě vzal
tebe v květech
zanechal
Bolí mě to ticho
ticho,
po tobě zůstalo
Už bolest ti netyká
už hezky se ti dýchá
Bolest má mě trhá
pro tvoji vlídnost
pro tvůj klid
kdy za duhou
chtěla jsi
jít...
Publikoval(a):
kopretina7777, 28.6.2019