Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední rozloučení

Poslední rozloučení

Na křídlech nočních motýlů
v šedivých mracích z bolesti
jdeme vstříc nekonečnému Vesmíru
když se v srdci náhle ticho rozhostí…

Kam vedou cesty duše
smím se ptát?
Když slunce bytí zhasíná
v mrazivé předtuše
tisíckrát
zašumí vyprahlá pustina

v modravých hlubinách
zračí se svět
kéž na dno mohu dohlédnout
kde je láska není strach
ten černý květ
nemusíme utrhnout

s vděčností Ti děkuji žes tu byla
život je dar co vracíme zpět
ve vzpomínkách se skrývá síla
nelze zapomenout, nelze nevidět...
Publikoval(a): Klarineb, 27.6.2019
Přečteno (221x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 1a, Remy M. Manniac, Marcone, Lindos, Bezhlavý rytíř, donne, Mirastus, děda včela, Makaveli

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti