Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řekla si společnost

Řekla si společnost

mnich-v-blues Básně » o Lidech

Anotace: Dobrá předsevzetí...

Řekla si společnost: Pomůžem´ lidem,
dáme jim beznaděj ať je jim lépe,
my na ty půlnoční nemoci přijdem´,
zléčíme každýho kdo kosu klepe.

Zakážem´ zábavu, zakážem´ snění,
lidé se vyléčí z choroby žití.
Zakážem´ jiskřivou noc, která pění,
a místo citů jim hodíme pití.

Hodnoty strhneme na chodník Prahy,
pozvednem´ stvůry, co pomocí prášků
z nevinných batolat dělají vrahy,
z ostatních bezcennou hromadu smažků.

Takže až společnost dokoná dílo
a město schoulí se do klubíčka,
tak z všech těch vyřvaných knajp kde se snilo
vyletí smrt - bílá holubička.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 26.6.2019
Přečteno (101x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Bezhlavý rytíř, donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti