Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utěk z času.

Utěk z času.

Ryuk Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kdekoliv a čím koliv.

Napneš-li mojí strunu moc,
Ve dví se rozdělí,jak den a noc.
Po vzoru mýtických románů,
Ucítím vůňi koření a koránu.

Uvidím slunce otočit světem,
Pak projdu pustým nebem.
Do nitra Země,k základům pekla,
Dotknu se samotné podstaty světla.

Ve stínech tvář svou budu halit,
Se sopečným prachem, svahem se valit.
V tichosti podrobím sobě Zemi,
Věřím ve shledání kdesi na nebi.

Mimo naše sluneční dráhy,
Galaxie i vesmírné rány.
Mimo prostor a zmatený čas,
Já budu žít tam venku zas.
Publikoval(a): Ryuk, 22.6.2019
Přečteno (59x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti