Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rytíř dnešní doby

Rytíř dnešní doby

Raven-san Básně » o Lásce

Anotace: Beznadějná

Rytíři dnešní doby,
umíš zachránit zlomený srdce?
odpustit mi všechny chyby,
a vzít si to, co nikdo nechce?

Prázdnota a beznaděj mě ničí,
potřebuju tvoji zbroj,
všechno ve mě uvnitř křičí,
sama s mečem, nezvládnu svůj boj.

Tak na tribuně stojím,
trůn krále po pravici,
jenže vyhlížím tě marně,
tak hazím do ringu rukavici.

Už se nesnažím být zachráněná.
Jsem silná,ale stejně beznadějná.
Publikoval(a): Raven-san, 20.6.2019
Přečteno (155x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, Remy M. Manniac, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti