Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdička

Hvězdička

Sviť hvězdičko sviť
tam, kde je ti líp.
Sviť hvězdičko čistá,
zde je tmy více než jsi zvyklá.

Ať se tvůj sen nezmaří,
ve mě už žádné světlo nezáří.
Ani ta nejsilnější zář
nerozjasní tuhle tvář.

Řekla bys že září každý den,
ale to je pouze další sen.
Nikdo tady není šťastný,
protože tvůj sen mu není vlastní.

V mých snech budeš vždy můj host
poděl se s jiným o tvou skvost.
Nic už není tvou přítrží,
nic už tě tady nedrží.

Leť hvězdičko leť,
jinému do srdce lásku vpleť.
I když až na konci světa přistaneš,
v mém srdci už navždy zůstaneš.
Publikoval(a): AmiCZ, 19.6.2019
Přečteno (38x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti