Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plátky květů

Plátky květů

Co květy poví o
naději
když brzy umírají

Co poví růže, červená
jak je v slunkem
zmámená

Co mi poví o
naději
Prý ví všechno
všechno poví

Pošeptají plátky
květů
že je čas
dát červeň světu

Do osudů sdílných
vnikat slovem vlídným
A pak se smát
radost věnovat
Publikoval(a): kopretina7777, 19.6.2019
Přečteno (28x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Květka Š., děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti