Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšopýr

Myšopýr

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Darwin by se divil.

Myška piští kýho výra,
já miluji netopýra,
krásné máme spolu děti,
na pole teď právě letí,

Ráno zrní, večer mušku,
sehnat jídlo nedá fušku,
proto rostou jako z vody,
rodičům vždy do pohody.

Na děti jsme velmi hrdí,
tohle kocour zlostně tvrdí,
dobře jeho finty znají,
vždycky před ním odlétají.
Publikoval(a): Psavec, 18.6.2019
Přečteno (130x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Květka Š., děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti