Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stříbro za zlato

Stříbro za zlato

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: 3 sloky, 1 asi dobrá

Prohrál jsem válku
za stříbrnou minci
Ztratil jsem lásku
v tomhletom binci

Mám právo mít strach a obavy
ve chvíli jednání bez hlavy
Mám být důvěrou a oporou
pro mě tvé síly nic nezmohou

Mám naději, že budu člověkem
nyní však, jsem pouze popelem.
Dostal jsem cestu, byl mi vzat cíl
tenhleten zásah, prorazil kýl.
Publikoval(a): eurius, 17.6.2019
Přečteno (34x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti