Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dno

Dno

Když padám
na dno
kdo mě zvedne

Srdce mám
průhledné

Když oheň
spálil viny
co zmohou naše činy

Když
oheň vzplane
vše sežehne

Drobnou sedmikrásku
paní jasnou
jenž
byla v květu

Teď hoří
jako
strom, jenž udeřil
do něj
hrom
Publikoval(a): kopretina7777, 15.6.2019
Přečteno (81x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti